Tilbage til top

Formidling

Hofteatrets historie

Opdateret 12. juli 2024

Nu kan du selv gå på opdagelse i Hofteatrets historie i perioden 1767-1922! Museet har opbygget en digital platform, hvor du kan søge på perioder, emner og katalogiseringer. Du kan selvfølgelig også gennemføre en almindelig fritekstsøgning på platformen www.hofteatretshistorie.dk.

Tekst 21

Tekst 21 spørger, hvordan et moderne teatermuseum kan forny formidlingen af både den materielle og immaterielle kulturarv, som museet og dets bygning er et både traditionsrigt og levende udtryk for?

Teatermuseet i medierne

Teatermuseet i Hofteatret og dets medarbejdere indgår ofte i forskellige indslag i medierne, både de trykte og de digitale. Herunder finder du et mindre udvalg med links til artikler, audios og videos. Læs, se og hør!

FRA MARTS 2015

Audio - video

Teatermuseet i Hofteatret publicerer efter anledning, podcats, audioer,videoer og animationsfilm af forskellig slags. Nogle handler om Teatermuseet i Hofteatret, andre er eller har indgået som indslag i udstillinger, andre igen er produceret til den vide virtuelle verden. Se og hør!

 

Se filmen om det skjulte Slotsholmen og det hemmelige Hofteater her

Regien – [ej] blog til lyst

Her på Teatermuseet i Hofteatrets nye hjemmeside har jeg oprettet en blog, der gerne vil vise ind i museet, men også gerne se ud i verden og bemærke, når der er noget at bemærke om, hvad der sker og hvordan og hvorfor – og skulle en og anden have tid og lyst til at give sit besyv med, vil det glæde mig. Bedste hilsner, Peter Christensen Teilmann, forfatter og direktør for Teatermuseet i Hofteatret