Tilbage til top

Kulturnatten 2019

FLERE BILLEDER

Sikke en kulturnat det bliver i Teatermuseet i Hofteatret fredag 11. oktober i år. I seks timer er huset fyldt med aktivitet og lærerig underholdning for alle og enhver fra scenen. Aftenens første programpunkt er med musikeren Ida Wenøe, der underholder på Hofteatrets scene. Underholdningen vil have karakter af 3 små koncerter, hver af godt 20-25 minutters varighed, hvor hun præsenterer flere af sine nyere sange.Optræden kl. 18:15, 18:45 og 19:30.

Aftenens andet programpunkt er med Alexander Stæger og Marina Minoiu fra Den Kongelige Ballet, der opfører et værk fyldt med klassisk skønhed og moderne humor. Værket varer cirka 10 minutter og opføres seks gange, første gange kl. 20.20 og derefter kl. 21:00, 21:40 22:20, 23:00 og 23:40.

Ind imellem og hele aftenen kan man færdes frit rundt i Teatermuseet i Hofteatret, gå på opdagelse i det 250 år gamle hofteater med scenen, kongelogerne og teatermaskinerne og ikke mindst se den helt enestående smukke model af Hofteatret som det så ud ved åbningen i 1767 » se mere her

Og besøg vores aktuelle udstilling Nu – til stregen! i teatret med Gregers Dirckinck-Holmfeldsog teatertegneren Claus Seidel. » se mere her

Husk at Hofteatrets café er åben hele aftenen –  nyd en kop kaffe, snack, en øl eller et glas vin, eventuelt på byens smukkeste balkon, hvis vejret er til det (og det tyder jo på løvfaldssommer!), med udsigt over Christiansborgs Ridebane og Københavns historiske skyline.