Tilbage til top

Teaterrum: Hofteatret

Virtuelt portræt

Hofteatret og fire andre teaterhuse: Det Kongelige Teater, Bådteatret, Får302 og Dansehallerne er for tiden involveret i et spændende virtuelt projekt under Kulturfællesskabet VINK. VINK har bedt 5 kunstnere om at fortolke teatret som byrum og kunstnerisk rum, undersøge form frem for indhold. Portrætte af Hofteatret er publiceret søndag 16/10. Først fulgte portrættet af Dansehallerne, siden følger søndag for søndag de sidste tre. Hele projektet vil til sidst blive udstillet samlet i Dansehallernes foyer fra 11.november til 18.november. Lørdag 12. november vil projektet blive diskuteret i en ArtTalk, hvor også Hofteatret deltager. » se mere her

 

VINK beskriver sig selv således: 

"Vi er VINK. Et ambitiøst kulturfællesskab på over 100 mennesker, som arbejder sammen om at skabe og dele ud af byens mangfoldige og skæve tilbud og historier. Vores digitale kulturmagasin www.vinkkbh.dk er en kanal for de nye og spirende initiativer, og vi finder altid en anderledes fortællevinkel. Foruden skribenter og fotografer er vi også tegnere, redigerende, redaktører, en social media-guru, podcastproducenter og eventmagere, som arbejder sammen om at gøre VINK til noget unikt.

Under VINK LIVE arrangerer vi pop up-events hver måned i København. Det kan være alt fra naturvin på Sydhavnstippen over akroyoga på et bytag til russisk tesalon i en gammel herskabsvilla.

Vi laver også lyd, vi kalder det VINK LYD. Her videregiver vi hver uge personlige historier fra det københavnske kulturliv.

Fordi vi er en broget flok, betyder fællesskabet på VINK meget for os. Alle er vi frivillige og det er dermed kærligheden til vores by, der driver os. Vi samles i en medlemsordning, VINK VENNER, der støtter arbejdet på VINK, samt kulturen i København. Som en del af klubben støtter du både det store arbejde som vores kulturfællesskab udfører på VINK, men du bliver også en del af et stort netværk af kreative kulturmagere og københavnske byelskere – og kan nyde godt af en række medlemsfordele, der stemmer overens med VINKs værdier og visioner. Det gælder nyhedsbreve, vennetilbud, gratis øl og goodie bags!"