Tilbage til top

Teater til salg

ved Teater Momentum
10.-13. juni 2015
ved Teater Momentum

Hvad ville der ske, hvis den offentlige finansiering af scenekunsten forsvandt og teatret skulle fungere på markedsvilkår? Ville det overhovedet kunne sælges? Hvem ville investere? Og hvad er egentlig teatrets værdi – for mennesket, for samfundet eller på bundlinjen?
 
I november og december havde tre ejendomsmæglere Bruun/Nørgaard/Findsen stor succes med at få solgt Teater Momentum i Odense til kineserne. Nu er turen kommet til Hofteatret i hjertet af København.
 
Og må vi lige have lov at sige: Beliggenhed, Beliggenhed, beliggenhed. Ved Christiansborg Ridebane, i attraktiv gåafstand til magtens centrum, ligger dette unikke og smukke projektbyggeri. Med denne spændende ejendom er det kun fantasien, der sætter grænser. Det er liebhaveri af høj kaliber med højt til loftet. Her er masser af kvadratmeter med kulturel sjæl og kunstnerisk stjernestøv. Vi kalder det Trine Dyrholm-effekten.
 
Forestillingen Teater til salg udspiller sig som et fiktivt åbent-hus-arrangement, hvor publikum er inviteret indenfor som potentielle købere af Hofteatret, som er sat til salg. Der er ikke sparet på noget når ejendomsmæglerteamet Bruun/Nørgaard/Findsen tager i mod deres gæster med brede tandsmil og det helt store charmeoffensive salgsshow. Teater til salg gør grin med både bolig- og teaterbranchen, og laver et link mellem teatrets kunstige iscenesættelse af fiktion og den kunstige virkelighed, der iscenesættes i boligbranchens glittede salgsbrochurer.
 
Iscenesættelse: Erik Pold
Medvirkende: Marie Nørgaard, Magnus Bruun og Troels Hagen Findsen
Scenograf: Sille Dons Heltoft
Videodesigner: Helle Lyshøj
Tekst: Tomas Lagermand Lundme i samarbejde med Erik Pold og de medvirkende
Komponist: Rumpistol/Jens B. Christiansen.
 
Løssalg: 160 kr.
Gruppe (v. min. 6 pers.): 130 kr.
Ung u. 25 år/studerende: 90 kr.
Ung/studerende gruppe (v. min. 6 pers.): 60 kr.
Momentum årskort til alle forestillinger i et helt år: 360 kr.

Spilletidspunkter:
Onsdag d. 10. juni 2015, kl. 20:00 Køb billet » her
Torsdag d. 11. juni 2015, kl. 20:00 Køb billet » her
Fredag d. 12. juni 2015, kl. 17:00 Køb billet » her
Lørdag d. 13. juni 2015, kl. 11:00 Køb billet » her