Tilbage til top

Teater i Hofteatret?

Kan der spilles teater i Teatermuseet i Hofteatret? Ja, selvfølgelig! Den gamle scene i Hofteatret, som i bund og grund er et museum, bruges hele tiden til alle mulige arrangementer, og Hofteatret bruges ofte til teater af vidt forskellig slags. Den historiske sal har en enestående atmosfære og akustik, ved enhver der har optrådt på scenen.

“GODT, at Hofteatret mere og mere åbner op for forestillinger. Det er en drøm af et teater. Du oplever andet og mere end noget, der sker på en scene. Intimt på en måde, der fylder os med historie, farver, kunst, et helt museum af rariteter, man kan undre sig over. Fortællinger.” gregersdh.dk (Gregers Dirckinck-Holmfeld)

Til arrangører, producenter og andre om leje og brug af Hofteatret: meget kan lade sig gøre under hensyn til de historiske interiører – og som udgangspunkt lejer man sig ind uden for museets normale åbningstid » se mere her

Salen rummer plads til 180 tilskuere; cafeen kan være åben før og i pausen ved forestillinger (er vejret godt,kan balkonen med udsigt direkte ud over Christiansborg Ridebane og Københavns historiske skyline åbnes).