Tilbage til top

Private selskaber

Teatermuseet i Hofteatret kommer gerne med en række tilbud til private selskaber. Der er mulighed for at holde private selskaber i Teatermuseet i Hofteatret. Det kan være en rund fødselsdag, et jubilæum eller en reception i forbindelse med et bryllup. Nedenfor nævner vi et par almindelige ønsker fra private selskabers side.

Receptioner:
Teatermuseet i Hofteatret er som skabt til små eller større receptioner. De historiske interiører fra Hofteatrets første århundreder er velbevaret og fyldt med atmosfære. På den store publikumstrappe med rød løber møder man små diskrete lydinstallationer med bl.a. H.C. Andersen. I Hofteatrets entréparti og forsal møder man det oprindelige nyklassicistiske teater fra 1770’erne. Den lille hyggelige café danner overgangen fra forsalen til Hofteatrets foyer og selve salen, hvor det røde fløjls- og logeteater fra den sidste enevældige Christian 8.s tid stadig ses. 

Omvisninger:
Teatermuseet i Hofteatret kan tilbyde flere omvisninger, både en generel og mere specifikke, afhængig af de til enhver tid værende særudstillinger. Med de mange historiske rum som en smuk ramme fortælles bl.a. om Hofteatrets historie, om konger, dronninger, prinser, prinsesser samt store skuespillere og sjove maskiner.

Alle må færdes overalt i Hofteatret og bl.a. stå på scenens skrå brædder.