Tilbage til top

Kort og bold – skæv underholdning

Tryllekunstner og jonglør Erik Jensby leverer topprofessionel underholdning med skarp tunge og glimt I øjet. Et show på 25-40 minutter alt efter aftale.

Jensby er jonglør, magiker og storyteller af Guds nåde og småborgerlig  herkomst. Han har optrådt siden 1980, hvor den første gylden blev tjent som street performer på Leitze Plein i Amsterdam og efter 3 år på landevejen i Europa blev han professionel. Jakkesættet er blevet lidt dyrere, men det er stadig gadedrengen med blik for øjeblikket og bagerste række der holder publikum i hånden gennem tosserierne.

Teknikken og trickene er en selvfølge og egentlig kun et medie til at få folk til at nyde tilværelsen, grine, tænke sig om og få en eftertanke med hjem. I forestillingen tager Erik dødsens alvorlige emner som døden, gensplejsning, opvask og det åndelige op. Det får altsammen en kærlig omgang så alle fra 0-100 kan forstå at livet er herligt, underfundigt og værd at leve.

Her er magiske rundgange, poetry slam, fortryllende jonglering, velkomponeret musik og alt er båret af lysten og evnen til at fortælle en god historie. Showet var som udgangspunkt 40 minutter, hvor virkeligheden bliver sat på stand by,  så den kan forsætte på et lidt højere niveau ude i dagslyset.

Se video » her