Tilbage til top

Flagermusen

29.-30. september 2018 samt 6.-7. oktober 2018, kl. 17.00
ved Operettekompagniet
29.-30. september 2018 samt 6.-7. oktober 2018, kl. 17.00

OperetteKompagniet præsenterer Flagermusen. Den mest populære operette overhovedet er tilbage! Den med verdens vel nok bedste ouverture, den berømte "Champagneterzet", den inciterende "Csárdás", "Min Hr. Marquis", "Urduetten", "Brødresmå og Søstresmå", for ikke at glemme "Åh Gud, hvor det dog går mig nær!" Johann Strauss den yngres mesterværk har alt, hvad man forbinder med den uimodståelige genre - og en helstøbt aften i teatret!
  Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den fortravlede, fraværende Eisensteins ægteskab sejler - deres stuepige, Adele, lyver sig fri for at smutte til bal og dét i én af fruens fineste kjoler - vennen af huset, Dr. Falke, pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage - den gale italienske sanger, Alfred, gaber konstant op ude i baggården - og fængselsbetjenten, Frank, arresterer den forkerte! Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte - og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med en vært, hvis motto som bekendt er: "Chacun à son goût!" Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst - og vi skal have fundet ud af, om stumperne i forholdet mellem vores hovedpar kan samles op og reddes?
 
OperetteKompagniets tredje produktion i rækken byder på en rolleliste af den allerbedste skuffe herhjemme:
Signe Asmussen / Carina Tybjerg Madsen (Rosalinde)
Bo Kristian Jensen / Teit Kanstrup (Eisenstein)
Frederik Rolin / William Jønch Pedersen (Falke)
Vibeke Kristensen / Lisbeth Kjærulff (Adele)
Tuva Semmingsen / Andrea Pellegrini (Orlofsky)
Thomas Peter Koppel (Alfred)
Anders Christensen & Jonathan Koppel (Blind / Frank)
Denise Wencke Gjernøe (Ida)

Battrioen ledes kyndigt af Carol Conrad - mis-en-scene er lagt i hænderne på Thomas Peter Koppel - koreografien tager Henriette Brøndsholm sig af.

Tidspunkt: 29. og 30. september 2018, kl. 17.00 samt 6. og 7. oktober 2018, kl. 17.00.

Billetter á 425 kr og 475 kr. kan købes på www.operettekompagniet.dk