Tilbage til top

De utvalgte

De utvalgte
12. og 13. marts 2019, kl. 20.00
De utvalgte

Med rødder i naturen leder det stedsspecifikke værk Skipet vol. 06 — Hofteatret os på en rejse gennem fragmenter af virkeligheden. Rejsen giver håb om overlevelse og mulige fremtider i et mytologisk møde med vores samtid. Med hybris som udgangspunkt skabes en fortælling i skæringspunktet mellem teknologi, natur og kulturelle aftryk. Skipet vol. 6 — Hofteatret har rejst til forskellige lokationer i Frankrig, Norge, Grønland og Holland og samlede derfra sin inspiration, som vækker genklang i denne sjette udgave. Denne udgave opføres på Hofteatret i København, og værket lader sig inspirere af historien om Kong Christian den 7., hans livslæge Johann Struensee og dronning Caroline Mathilde , som i sin tid udspillede sig på samme sted. De Utvalgte er en fri gruppe fra Norge, der er slået igennem internationalt. De arbejder ligestillet med performance, visuel kunst og lyd. De medvirker i årets panel på festivalens seminar om, hvordan vi understøtter den uafhængige scenekunst.

"Der er ingen tvivl om, at den kongelige krone har stor betydning for os som gruppe i det frie felt. Specielt når vi går ind på nye markeder. I Kina og Afrika er det f.eks. en stor fordel at have kongekronen i ryggen, og det afføder høj anerkendelse og respekt."

– Kari Holtan, iscenesætter i teatergruppen De Utvalgte.

De Utvalgte præsenteres som åbningen af Det Frie Felts Festival, læs mere om festivalen her: https://www.detfriefeltsfestival.dk/

Tidspunkt: 12. og 13. marts 2019, kl. 20.00
Billetter á 60-135 kr. købes på teaterbilletter.dk

Se mere på www.deutvalgte.no