Tilbage til top

Yul Anderson

Yul Anderson
5. oktober 2019, kl. 19.00
Yul Anderson

Yul Anderson giver koncert i kongelige rammer på Hofteatret lørdag den 5. oktober 2019. Tag med på en drømmende rejse og oplev Anderson’s lyriske, magiske Solo Piano, hvor historiefortællingerne flyder ud af tangenterne i hvad anmelderne kalder ”sound pictures” kl. 19:00. Efterfølgende kan publikum opleve Yul Andersons fortolkning af de mest solide Hendrix–klassikere inspireret af 60’ernes power of love, når han går på scenen med sit "Power Trio" band kl. 21:00.

En aften med en rejse på det magiske tæppe med improviseret Yul Anderson Solo Piano og "Cosmic Child Experience" trioen, som optræder med ren Hendrix. Ligesom H. C. Andersen er Yul Anderson kendt for sine improviserende Solo Piano-historiefortællinger, som vores børn og vores børns børn har nydt så længe man kan huske. Sikken en aften det bliver. Forestil dig afslappende og fascinerende Solo Piano, som tager lytteren med på en rejse og giver den tidsløse følelse, som minder os om smilene og udtrykkene vi deler med hinanden.

Med partoutbilletten får du adgang til 2 koncerter på 1 aften med Yul Anderson, når han giver koncert i Hofteatret ved Christiansborg.

​Tidspunkt: 5. oktober 2019, kl. 19.00 og 21.00.
Billetter fås hos www.billetlugen.dk, www.ticketmaster.dk og www.billetto.dk