Tilbage til top

Småt er godt!

Småt er godt! I en tid, hvor kulturlivet og museerne mere end nogensinde har lagt berøringsangsten overfor blockbusters, store overskrifter og spektakulære begivenheder fra sig, er det også godt at huske på, at museerne også er sindig samtale, stille liv og små udstillinger, som glæder og overrasker mange besøgende, børn, unge, ældre, fra dag til dag.

Derfor er det Teatermuseet i Hofteatret en stor glæde, at vi nu i samarbejde med Culturebites kan åbne dørene for en søndagssamtaler eller talks, kl. 14 sidste søndag i hver af månederne februar, april og maj – og at samtalerne kan finde sted netop i det historiske Hofteater, der rundede 250 år i 2017, og i et museum, der har levet støt og roligt i mere end 115 år og står overfor store forandringer i de kommende år.

Culturebites er vært for arrangementerne, som tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvordan skaber man med begrænsede midler de udstillinger, man har ambitioner om? Hvordan markedsfører man sig som museum? Hvordan man får museet til at leve? » se mere om culturebites her

Småt er godt! #1 finder sted søndag 25. februar kl. 14-15.30. Dagens gæster er museumsleder Anni Lave Nielsen fra Heerup Museum og kunstnerisk leder Line Kjær fra Munkeruphus.

Arrangementerne finder sted i museets almindelige åbningstid kl. 12-16. Efter at have betalt ordinær entré til museet er der fri adgang til talken såvel som til museets udstillinger og Hofteatret i det hele taget. Tilmelding er en god idé på info [at] teatermuseet.dk