Tilbage til top

Leg og ballade – gratis

Kongens maskerade

FLERE BILLEDER

Efter forårets succes har vi besluttet at udbyde yderligere 20 stk. GRATIS undervisningsforløb i perioden oktober 2019 – maj 2020 for indskolingsklasser. Forløbet hedder hvad det er: Leg og ballade – kongens maskerade! En lille halvanden times formiddagsworkshop her på Hofteatret, landets ældste teater. I fællesskab med eleverne udforskes historien om maskeraderne i hofteatrets storhedstid og dermed også fortællingen om Christian 7, Caroline Mathilde og Struensee. Eleverne får i løbet af deres besøg mulighed for at opleve teatret – og historien – fra scenekanten såvel som sæderækkerne, når de med masker, leg og dans skal genopføre en maskerade anno 1772 og forsøge at arrestere Struensee. Uhauha.

Først-til-mølle-princippet gælder. Bemærk: aftalen er først indgået, når I har modtaget bekræftelse med dato fra os. Skriv til: tilmelding [at] teatermuseet.dk (mrkt: kongelig maskerade).

NB. Bemærk dette: For perioden september-december 2019 udbydes workshoppen kun mandage og fredage. For første halvår 2020 er mulige dage endnu ikke fastlagt, men skriv og forhør jer nærmere.

Besøget og workshoppen kan suppleres med – men er ikke afhængig af – et undervisningsmateriale, som vi stiller kvit og frit til rådighed fra og med oktober 2019.

Kh fra os alle – og del meget gerne til lærere, forældre og andre du kender, der kunne være interesseret!