Tilbage til top

Leg og ballade

Kongens maskerade

FLERE BILLEDER

Efter forårets succes har vi besluttet at udbyde yderligere 10 stk. GRATIS undervisningsforløb i perioden september-december 2019 for indskolingsklasser: Leg og ballade – kongens maskerade!

Leg og ballade – kongens maskerade! er et helt nyt undervisningsforløb, en lille halvanden times formiddagsworkshop her på Hofteatret, landets ældste teater. I fællesskab med eleverne udforskes historien om maskeraderne i hofteatrets storhedstid og dermed også fortællingen om Christian 7, Caroline Mathilde og Struensee. Eleverne får i løbet af deres besøg mulighed for at opleve teatret – og historien – fra scenekanten såvel som sæderækkerne, når de med masker, leg og dans skal genopføre en maskerade anno 1772 og forsøge at arrestere Struensee. Uhauha.

Først-til-mølle-princippet gælder. Bemærk: aftalen er først indgået, når I har modtaget bekræftelse med dato fra os. I sommerferien kan der gå et par uger før I modtager svar.

Skriv til: tilmelding [at] teatermuseet.dk (mrkt: kongelig maskerade) og foreslå en eller to datoer – husk det er kun muligt formiddage på hverdage.

Kh fra os alle – og del meget gerne til lærere, forældre og andre du kender, der kunne være interesseret!

» PDF: Gratis undervisningsforløb