Tilbage til top

Leg og ballade

Kongens maskerade

FLERE BILLEDER

Efter forårets succes har vi besluttet at udbyde yderligere 20 stk. GRATIS undervisningsforløb i perioden oktober 2019-marts 2020 for indskolingsklasser. Forløbet hedder hvad det er: Leg og ballade – kongens maskerade! En lille halvanden times formiddagsworkshop her på Hofteatret, landets ældste teater. I fællesskab med eleverne udforskes historien om maskeraderne i hofteatrets storhedstid og dermed også fortællingen om Christian 7, Caroline Mathilde og Struensee. Eleverne får i løbet af deres besøg mulighed for at opleve teatret – og historien – fra scenekanten såvel som sæderækkerne, når de med masker, leg og dans skal genopføre en maskerade anno 1772 og forsøge at arrestere Struensee. Uhauha.

Først-til-mølle-princippet gælder. Bemærk: aftalen er først indgået, når I har modtaget bekræftelse med dato fra os. Skriv til: tilmelding [at] teatermuseet.dk (mrkt: kongelig maskerade).

NB. Bemærk dette: For perioden september-december 2019 udbydes workshoppen kun mandage og fredage. For perioden fra og med janaur 2020 er mulige dage endnu ikke fastlagt, men skriv og forhør jer nærmere.

Besøget og workshoppen kan suppleres med – men er ikke afhængig af – et undervisningsmateriale, som vi stiller kvit og frit til rådighed fra og med oktober 2019.

Kh fra os alle – og del meget gerne til lærere, forældre og andre du kender, der kunne være interesseret!