Tilbage til top

Halfdansk rapsodi

Halfdansk rapsodi 24. januar kl. 19.30
Halfdansk rapsodi 24. januar kl. 19.30
FLERE BILLEDER

Halfdansk rapsodi er en scenisk fortælling om de mere ukendte sider af Halfdan Rasmussen med Iben Nagel Rasmussen torsdag 24/1 kl. 19.30. Gennem digte, sange, fotos og filmstumper fortæller Iben Nagel Rasmussen, skuespiller ved Odin Teatret, om sin far Halfdan. Halfdansk rapsodi er en vild historie om den splejsede arbejderdreng der blev hele Danmarks Halfdan: Hans opvækst i en børnerig familie i en toværelses lejlighed på Christianshavn, den tidlige ungdom med arbejdsløshed, det politiske engagement i 30erne, højskoleophold, en rejse på cykel mod Spanien hvor borgerkrigen raser, mødet med andre unge digterspirer i Unge Kunstneres Klub under den tyske besættelse og vejen frem til anerkendelse og berømmelse. > klik her for køb af billetter

Halfdansk rapsodi er ikke en børneforestilling, men snarere en rejse ind i den til tider dystre baggrund, som Halfdans voksne digte groede ud af. Selvfølgelig suppleret i rigt mål med de finurlige, sjove, skæve og egenartede rim, der kom til at kendetegne ham som digter.

Halfdansk rapsodi spiller på Hofteatret torsdag 24. januar kl. 19.30 og varer ca. 50 minutter uden pause. Hofteatret åbnes allerede  kl. 18.45 og lukkes igen kl. 20.45. Publikum har således god tid både før og efter forestilingen til at benytte Hofteatrets café og frit se særudstillingen RAMASKRIG – da italienerne væltede Hofteatret i café- og foyerområdet.

Billetter:
Online-billetter á 80 kr + gebyr » købes her
Resterende billetter á 100 kr. sælges på døren fra åbningen kl. 18.45.

Medvirkende:Iben Nagel Rasmussen.
Aldersgruppe: Fra 15 år.
Produceret af Odin Teatret – Nordisk Teaterlaboratorum  ( www.odinteatret.dk)