Tilbage til top

Efterårsuhyggeligt

Så kaster vi os ud i det! Piratviden og lærerig underholdning i efterårsferien på Hofteatret med Jimmy Maroony, den største slyngel, der har sejlet på De Syv Have. Tag ikke fejl: Maroony er en rigtig pestilens. Løgn og latin og sandfærdige løgnehistorier blandes med artisteri og magi og snyd i kortspil. Som alle sørøvere bruger han bandeord. Her bliver der ikke lagt fingre imellem. Det værste er, at børn og barnlige sjæle – og voksne med – elsker det. Kort sagt: Et show for børn fra 8 år og opefter i følge med voksne mest for at de sidstnævnte ikke skal blive for bange.

Hvornår og hvor: onsdag 18/10 og torsdag 19/10 kl. 13 i Teatermuseet i Hofteatret.

For hvem: For børn fra 8 år og opefter i følge med voksne mest for at de sidstnævnte ikke skal blive for bange. – GRATIS for børn, voksne skal betale normal entré.

Bestil plads på info [at] teatermuseet.dk – gør det lettere for jer selv: skriv efterårsferie og dato i emnefelt. Man tilmelder sig og møder op (man får ikke svar på tilmeldingen, med mindre der ikke er flere pladser). Man kan også tage chancen og blot møde op, men det anbefales ikke.