Tilbage til top

Dresden Ramos

Julekoncert v. Dresden Ramos
29. november 2019, kl: 19:30
Julekoncert v. Dresden Ramos

Julekoncert med den internationalt anerkendte tenor Dresden Ramos. Den mest velsignede og vidunderlige tid på året nærmer sig - jul; og hvilken bedre måde at byde det velkommen på, end med musik. Classical Moments er glad for at være tilbage i det historiske Teatermuseet i Hofteatret med endnu en klassisk koncert fyldt med julestemning. Den vil igen blive båret af  operasangeren Dresden Ramos og pianisten Vagn Sørensen, der præsenterer et flot repertoirer fra opera og til de elskede julesalmer. Årets koncert er blevet ekstra speciel gennem samarbejde med to lige så talentfulde musikere Marianne Sørensen, violinist og Ida Ben-Hamadou, cellist.​

Dresden Ramos har flere masters inden for Opera og Lieder bag sig og har de seneste par år blandet andet været at finde i roller så som Ferrando (Cosi fan tutte af Mozart) og Monostatos (Tryllefløjten af Mozart). Denne sommer har Dresden Ramos optrådt som Don Basilio i Mozarts Figaros Bryllup i Estates Theatre i Prag. Efterfølgende havde han rollen som Don Ottavio under opførelse af Mozarts Don Giovanni i Israel.

Dresden Ramos har modtaget undervisning af nogle af operaverdenens mest anerkendte og respekterede artister bl.a. Eduard Giménez, Lawrence Brownlee, Francisco Araiza, Javier Camarena, Raina Kabaivanska og Teresa Berganza. For tiden benytter Dresden Ramos professor Dolors Aldea (Barcelona) som sin stemme coach. Med andre ord er der altså tale om et talent med en massiv international erfaring.

Tidspunkt: 29. november 2019, kl. 19:30, dørene åbner kl. 18:45 (varighed ca. 2 timer)
Billetter á 175 kr. + gebyr kan købes på www.classicalmoments.dk.